Feestje?

Hebben jullie ook cadeautjes?

 

Ja die hebben we. Als u graag een cadeautje wilt geven aan een kind dat jarig is, of bij een geboorte, dan hebben wij het originele cadeau. “De Kadobon van Speelotheek Het Fantje”, een jaar lang gratis Speelgoed lenen bij Speelotheek Het Fantje. De kadobon zit in een bijpassende feestelijke enveloppe. Deze kadobon kan bij de Speelotheek Het Fantje ingeleverd worden tegen een jaar lang gratis speelgoed lenen.

En voor een kinderfeestje?

Als een lid jarig is, is het natuurlijk een extra groot feest. En voor het kinderfeestje werken wij daar dan graag een beetje aan mee.
Als een lid jarig is kan er een kist met thema-materiaal geleend worden (piraten of prinsessen). Hier zitten bijvoorbeeld knutselbeschrijvingen, ideeën voor spelletjes en nog veel meer leuks in. Deze doos kunt u bij een verjaardag gratis lenen, (voor 4 weken).
Wij hebben uiteraard veel speelgoed en daar zit ook heel wat leuks tussen voor een kinderfeestje, zoals twister moves, een dansdoek, dierencriquet, zakloopzakken en nog veel meer. De volledige lijst ligt ter inzage in de speelt-o-heek. Van deze lijst mogen drie dingen gekozen en geleend worden in plaats van de zwarte stip. Deze extra dingen dienen de eerst volgende uitleen na het feestje weer retour te komen. Vraag voor meer informatie over de mogelijkheden een van onze medewerkers tijdens de uitleen. Wij helpen u graag om een leuk feestje te organiseren.